Apa és én

About my world

About my world

2020.03.28.

2020. március 28. - Eager

Napjaink változatlanul telnek. Apa állapota inkább javult, mint romlott. Nem köhög annyit. És nem is kötözködik, így az itthoni életünk elviselhetőbbé vált. Itt a cica is, szeretjük mindketten, ezzel is egy picit könnyebb. Ami viszont nehezebb, nincs sofőrünk. Sem kocsival, sem kocsi nélkül, aki vállalná apa fuvarját Deszkre, a kezelésre. Így marad a taxi. Ami a havi 20ezer Ft-jával meg fogja viselni a pénztárcánkat. Kénytelenek vagyunk ezt a módot választani.

Engem rettentően zavar a bezártság. Itt a kert, volna is mit csinálni, de apa nem akar kimenni. Nem és nem. Azt meg nem merem kockáztatni, hogy vigyen ki és majd hozzon vissza, Fél éve még simán ment volna, de most a bizonytalan járása miatt szó sem lehet róla. Ott volna  a legjobb helyünk. Friss levegő, kevés ember, azok is távolabb.

A bejegyzés trackback címe:

https://aboutmyworld.blog.hu/api/trackback/id/tr8115566774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kőrbejáróka 2020.03.28. 17:41:17

Néha sajnálom, hogy nem tanultam meg vezetni, de soha nem volt késztetésem rá. Most ez a tiszta idő jó a betegeknek és talán egyszer maga is rájön, hogy jó a friss levegőn. Nézegetem a régiek blogját, de igazából már megszűnt a régi varázs. Ide szívesen jövök ,de Mizsamama valahogy elveszett számomra, a közösségin is csak megnézem és annyi. Nem tudom mikor lesz a mostani förtelemnek vége, de ha vége lesz és megélem , teljes fordulattal fogok élni . A mostani gyűlöletet már nem szívesen olvasom és nézem , ha valakiknek az összeugratás volt a célja, hát nagyon ocsmány módon kezeli. Ami itt megy az nem a helyzet kezelése, ez ködösítés és lenézés velünk szembe. Sok embernek szurkolok, hogy élje meg ezt a kort ,de ne ilyen gyűlöletben mint most van.

Eager 2020.04.07. 15:10:53

@Kőrbejáróka: Életünk végére alaposan bekaptuk!
süti beállítások módosítása