Apa és én

About my world

About my world

2022.03.05.

És megint Medi

2022. március 05. - Eager

Írtam, Medi életem megszépítője, célja, mindene.

Sok minden történt az utolsó poszt óta, az 5. hullámnak vége, de kitört az Ukrán-Orosz háború. Az állandósult vírusjelenlét, ami bármikor elvihet, Putyin atomfenyegetései és támadása atomerőművekre bizony az életbe vetett "bizalmamat" alaposan megcincálták. Született is érzelmi válságomból  alapos családi-, baráti-válság. Részben megoldódott, részben bizonytalan a végkifejlet.

Ezen a világméretű problémán kívül nekem saját, egészségügyi problémám is kerekedett, mert ugye minden csőstül jön. És most esett le az állam, és fog az orvosoknak is. A gasztroenterológus UH-vizsgálatra és nagylaborra küldött. Az UH, olyan, amilyen, a kövemet senki nem tüntette el, sőt 3x-ra nőtt, de a laborom. hihetetlen.

Életemben nem voltak ilyen jók az eredményeim, pedig már egy hónapja a fő, cukros gyógyszerem szedését is leállították. Szinte minden értékem határon belül van, egy-kettő közvetlenül alatta vagy felette. Még a TSH és a daganat-marker is szuper.

És még fogytam is!!!!!

Ugyan mi lehet ennek a komoly változásnak a hátterében, ha nem az a kis fekete mókus! Hiszen naponta 5x megyünk le, ebből 2 minimum  egy órás. Sokat mozgok, kevesebbet és rendszeresebben eszem.

Nem mondom, néha elfáradok, de nem annyira, hogy megbánnám a választásomat. Jó volna néha reggel lustálkodni, de nekem minden reggel 6 óra előtt vinnem kell Medit le. Nem lustálkodom. Később, ha akarnék, visszafeküdhetnék, de nem szoktam.

Most dolgozom egy terven, hamarosan meg is valósul. Medi terét megnyitom egy kicsit, hogy ha a számítógépen dolgozom is itt lehessen velem. És a macskák is barátságosabbak egy picit.

A poszt lényege, nem csak szeretetet kapok és adok, de még az egészségemnek is jót tett. De Medinek sincs panaszra oka!

2022_03_08.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://aboutmyworld.blog.hu/api/trackback/id/tr2717772486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása