Apa és én

About my world

About my world

2021.07.22.

2021. július 22. - Eager

Sikerült a fiammal is összehajtani. Csodáltam volna, ha sokáig bírjuk.

Elsődlegesen a zuhany volt az oka, mert én kicsit másképpen szerettem volna, mint Ő. De ez így nem műkszik, és meg kell gondolnia. Hát azt a rézfán fütyülőjét a gyereknek, az Ő lakásába fektetek bele majd egy millát, mert csak akkor áll az ár felezése, ha minden az Ő kívánsága szerint fog készülni. És ha másképpen megy, Ő nem vállalja a részét. .........................!!!!
Ráadásul direkt felhívtam délelőtt, miután beszéltem a vállalkozóval, hogy megkérdezzem, rá ér-e, annyi időre, míg tisztába tesszük a dolgot. Azt válaszolta, igen. Mire ideért, változott a program és nagyon sietett. Gondolom, programot csinált a barátnőjével. És abba a kis változtatásba is belefájdult a foga, amit szerettem volna.  Akkor vállalom az egészet, és ..................... egyedül.

De mert nincs ideje, majd gondolkodik. Hát ez kiverte a biztosítékot nálam. Ha feljön és be van kapcsolva a klíma, fázik, nem akar leizzadva itt maradni, elrohan. Ha nincs, de kerékpárral jött, folyik a hátán a víz, rohan haza. Vagy nem jön, mert programja van. Közöltem vele, ezért kár feljönnie. mindig csak a szomorúságot hagyja itt nekem. Mert érzem, csak kötelességből jön.

Ez van, Most akkor holnap sem jön.

Ha nem kezdett volna patakzani a zománc a kádon, és tényleg nem volna olyan idétlen, most visszamondanám a szakit.

A bejegyzés trackback címe:

https://aboutmyworld.blog.hu/api/trackback/id/tr5116635664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prédikátor2 2021.07.23. 17:53:25

Ugyan ez volt a szitu az unokámmal. Jó tanulólecke volt, többé semmi közös projektet nem tervezek vele. Minden módon kerülöm a konfliktust vele.
Te pedig törd a fejed, mihez kezdesz a káddal...

Eager 2021.07.25. 16:29:02

@Prédikátor2: Holnap (hétfőn) beszélek a vállalkozóval, akkor minden eldől. A fiúval végre zöld ágra jutottunk, a lány is telefonált ma délelőtt, de őszintén be kell valljam semmi örömöm nem leltem egyikben sem. A fiú talán rájött, nem minden úgy megy a világban, ahogyan ő képzeli. A lány észre sem vette, hogy majd 3 hét telt el az utolsó beszélgetésünk óta. Én is rájövök lassan számomra a magányosság marad. Beletörődök, nem tudok jobbat. Ha lesz felújítás, az ad programot, ha nem, próbálom a meleget átvészelni, és közben valami normális életvitelt kialakítani.

Prédikátor2 2021.07.26. 13:51:04

@Eager: Egy ilyen "szétbombázós" felújításhoz megfelelő idegállapot kell. Készen állsz rá? A végeredmény kárpótol, ha jó a szaki. Csak addig ki kell bírni.
A gyerekek, még a legjobbak is, már csak ilyenek.
A hőség átrendezi az én életemet is. Utálok korán kelni, most viszont korán reggel igyekszem elintézni, amit tudok, pl. bevásárlás, fűnyírás. Közben beléptem az allergiások táborába. "Vegyvédelmi" szerelésben nyírom a füvet. A múlt héten befőztem. Diabetikus dzsemeket tettem el. Egy vagyont költöttem rájuk, de még így is olcsóbb, mint készen.
süti beállítások módosítása