Apa és én

About my world

About my world

2020.04.04.

2020. április 04. - Eager

Lassan kiheverem a március 30.-i sokkot. Tudtuk, hogy be fog következni, mégis a gyomromba vágott. Orbán Viktor király akart lenni, és most - világ szégyenére - egy világjárványt kihasználva királlyá is üttette magát. Nem a járvány megfékezésére törekszik, azok csak látványelemek, hanem politikai ámokfutást rendez, a járványtól teljesen független rendeletek elfogadásával. És mindezt hazugságok tömkelegével spékelve. Szégyellem, hogy magyar vagyok. Ha nem volnék ebben a korban, és túlélném a járványt, itt hagynám ezt a szemétdombot. Nyugodj békében, szeretett Hazám. Talán soha nem voltál ekkora erkölcsi (és gyakorlati) szennyben!

gyaszolom_a_hazamat.jpg

Bejelentéseket olvashatunk egészségügyi vizsgálatok, kezelések rangsorolásáról, ami bennünket igen komolyan érint, hiszen korban és állapotban már nem vagyunk a megmentendők csoportjában. Így elsőként apát vehetik le a kezelendők listájáról. Ami számára egyenlő a halállal. De amíg rektorok, főnővérek szarnak az előírásokra, és ezért semmiféle következménnyel nem kell számolniuk, mit is várhatnánk ettől a zéró erkölcsű országtól. Annyival is kevesebb nyugdíjat kell fizetni, és ha elég sokan leszünk, annyival többet el is lehet lopni. Nevethetnékem támad az egyre gyakoribb, időseket segítő reklámok áradatól. Védenek, féltenek bennünket! Ó Istenem, milyen megható is egy ilyen ország féltése. Pedig, ha mi elkapjuk a vírust, az szinte a biztos vég, és nem tünetmentesen hordozzuk végig az országon a betegséget.

Nagyon bízom, valahogyan átvészeljük ezt az őrületet, mert nagyon féltem apát, nem magamat, mert rettegi a halált.

A bejegyzés trackback címe:

https://aboutmyworld.blog.hu/api/trackback/id/tr215590660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kőrbejáróka 2020.04.04. 15:55:43

Rettegésbe és félelembe tartanak mindenkit, de főleg az idősebb korosztályt.Két kulacsos politikát folytat, az egyik kezét tartja a pénzért, a másikkal a szakadékba löki azt aki a pénzt adja. Van egy félelmem, hogy ez a nagy ellenállás és a váltsuk le dolog a mostani borzalom elmúlásával ismét a beletörődést fogja hozni. Ismét a megmentőt látják majd benne és vígan engedik lubickolni a mostani posványba. Amikor elfogy az emberek pénze ,na ,akkor lesz talán valami ami elsöpri őket. Egyszer felelni kell nekik az egészségügy ily módon lezüllesztésért ,és ha megússzák azt is, hát,nulla esélyünk van mindenféle komolyabb kezelésre.

Eager 2020.04.07. 15:08:46

@Kőrbejáróka: Mindenhonnan elvesznek. ha kapunk, letagadják, ha másképpen kapunk, azt ők már régen ellopták. (EU-s átcsoportosítási lehetőség). Legalább rúgnák már ki őket a Néppártból. De azok is csak tötyörögnek. Talán az észhez térítené őket.
Hogy mi lesz, ha elmúlik a vírus? Először is túl kell élni. Azután lehet csak elmélkedni. Bebetonozták magukat ki tudja hány évre. Megszavazták maguknak a totális hatalmat, időkorlát nélkül. Már tényleg szégyen magyarnak lenni. Olvasom itt-ott, külföldön élőktől. Ez a birka népség nem fog senkit elsöpörni. De az már nem a mi problémánk lesz. Azoké, akik NEM mennek el szavazni. A fiam korosztálya a közelébe sem megy a szavazó urnáknak. Most megtapasztalhatják, mit vétettek.
süti beállítások módosítása